Vážení rodiče,
vítám Vás na blogu přípravné třídy ZŠ v Sázavě.
Najdete zde informace, fotografie a zajímavosti ze života naší nejmenší třídy. Věnujte, prosím, pozornost těmto sdělením.
Třídní učitelka Dana Štědrová

neděle 5. listopadu 2023

Aktuální informace

     Vážení rodiče, utíká to jako voda a 1. čtvrtletí školního roku bude za námi. Ve středu 8. listopadu proběhne čtvrtletní pedagogická rada a ve čtvrtek 9. listopadu třídní schůzky. Jak jsem již psala, na své dítě se můžete chodit ptát od 14. hod. do 16.hod. do přípravky. Abychom měli dostatek času na individuální pohovory, obecné informace, které platí pro všechny, Vám sdělím touto cestou.

  • Domácí úkoly, prosím, dělejte pouze ty s příslušným datumem. Když vypracujete ty neoznačené, při společné práci ve třídě dítě sedí a kouká. Pokud objevíte nevypracovaný úkol z dřívějška ( z důvodu např. absence) je vhodné si ho doma dodělat.
  • V jídelně učím děti používat správně příbor, ne jenom lžíci či vidličku. Dohlédněte na to i doma. Kultura stolování je rovněž důležitá.
  • Vymizely látkové ubrousky. Některé děti válejí svou svačinu po lavici od modelíny, barev, fixů...
  • Pro práci potřebujeme ořezané pastelky všech základních barev i odstínů ( tmavě i světle modré a zelené, růžové, šedé...). Občas kontrolujte, popř. doplňte.
  • Sledujte na Webu rubriku " Učíme se ". Budete mít kontrolu, co Vaše dítě zvládlo a co je potřeba docvičit.
Pokud máte zájem podívat se jak dítě pracuje ve třídě, je to možné po předchozí domluvě. Stačí mi oznámit termín 1 - 2 dny předem. Nejvhodnější doba je od 8. 45 do 10. hod, kdy probíhá hlavní výchovná a učební činnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.