Vážení rodiče,
vítám Vás na blogu přípravné třídy ZŠ v Sázavě.
Najdete zde informace, fotografie a zajímavosti ze života naší nejmenší třídy. Věnujte, prosím, pozornost těmto sdělením.
Třídní učitelka Dana Štědrová

neděle 12. listopadu 2023

Aktuální informace

  •  Koncem měsíce listopadu proběhne v PT třídní kolo pěvecké soutěže " Zazpívej, slavíčku". Děti si vyberou jednoduchou písničku, kterou za instrumentálního doprovodu sólově zazpívají. Tuto akci bych chtěla uskutečnit v městské knihovně a pozvat na ni rodiče a prarodiče, kteří mají možnost během dopoledne přijít. Termín a čas upřesním. Prosím rodiče, aby pomohli dětem s výběrem písničky a co nejdříve mi sdělili její název. Budeme ji ve třídě trénovat.
  • V pátek 17. listopadu je státní svátek, děti zůstávají doma. Obědy jim budou automaticky odhlášeny.
  • V pondělí 20. 11. se děti zúčastní dalšího EKO programu, ve kterém poznají ohrožená zvířata a způsoby jejich ochrany. Vybírám 60 Kč.
  • V úterý 21.11. jdeme do divadla na pohádku, kterou nám sehraje divadélko " Kůzle" Vstupné činí 40 Kč.
  • Ve středu 22.11. vyrazíme s předškoláky z mateřské školy na delší vycházku do přírody kolem Sázavy. Budeme sledovat změny v podzimní přírodě. Děti budou mít vhodné oblečení a obuv a batůžek se svačinou. V případě deště akci přesuneme na jiný den.
Postupně se mi přihlašujete do Učebny. Máte - li s tím problém, mohu pro zájemce svolat krátkou schůzku ve třídě a vše dát do provozu přímo na vašem zařízení. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.